tiistai 15. lokakuuta 2019

Hiljaa hiipii ilves

Otsikko ei suoranaisesti kerro tästä jutusta oikein yhtään mitään. Se vaan tuli ensimmäisenä mieleen ilveksestä, kun pikkuisen siskon kanssa astelimme ravintola Ilvekseen maistelemaan heidän herkkujaan. Nuoruuteni leirikesistä Häme -huuto on jäänyt takaraivoon. Vaikka kyse onkin ilmeisesti Suomen ensimmäisestä partiohuudosta jo vuodelta 1929, niin kyllä me hämäläiset tätä myös seurakunnan leirien iltanuotioilla huudettiin. "Hä, hä, Häme. Hiljaa hiipii ilves. Miettii, miettii, päättää, hyppää, voittaa. HÄME!" Että tämmöinen aasinsilta......


Viinillähän täällä olimme jo piipahtaneet parikin kertaa ja ensimmäisestä visiitistä voit lukaista täältä, klik. Vaan nyt syömään!



Tuosta ensimmäisestä jutusta voi käydä kurkkaamassa kuvia lähinnä baarin puolelta. Mutta myös ravintolasalin sisustus oli mieleemme ja löytyihän sieltä ihkaoikea ILVESKIN!

Tilasimme pöytään neljä eri annosta, joita sitten maistelimme toisiltamme. Kaikki annokset olivat kauniita katsella ja herkullisia nauttia.


Tattikeitto 10 €


Tartar 12 euroa. Kotimaista naudan sisäfilettä ja mustajuurta.


Lohi ja Ilveksen bouillabaisse 12 euroa. 42 °C punajuurilohta ja bouillabaissekastiketta.


Turskaa ja rapukastiketta 22 euroa. Sitruunapolentaa ja linssi-soijapapupaistos.

Ihan huippusuperhyvä ravintola. Menkää kaikki tänne syömään! Loistava sijainti, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, järkevä hinnoittelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti