perjantai 1. tammikuuta 2021

Lounaalla Etelä-Helsingissä: Petiscaria

Jos nyt ravintolalounaat ylipäätänsäkin ovat näinä omituisina kuukausina olleet harvassa, niin suorastaa poikkeuksellista on ollut nauttia niistä Helsingissä. Mutta jouluviikolla sen tein ja vieläpä mitä parhaimmassa seurassa, tyttäreni kanssa.


Tapasimme Hietalahden kauppahallissa ja jätin ravintolavalinnan tyttäreni käsiin. Suuntasimme Petiscariaan, portugalilaisten herkkujen äärelle. Petiscaria on ravintola, kahvila ja viinibaari. Sieltä voit myös ostaa portugalilaisia ruokatarvikkeita. Ravintola järjestää myös musiikillisia fado- ja jazziltoja, joten he tuovat portugalilaista kulttuuria hyvin laajalti meidän suomalaisten tietoisuuteen. Valinnat teimme tältä lounaslistalta. Tytär otti rapeaksi paistettua seitania ja minä päädyin grillattuu turskaan. Olimme erittäin tyytyväisiä, nam.

Hietalahden kauppahalli on nimenomaan kahvila- ja ravintolahalli, jossa helposti pääset tutustumaan kansainvälisiin keittiöihin ympäri maailman. Halli on auki myös iltaisin, perjantaisin ja lauantaisin aina klo 22 saakka. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti