keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Lounaalla Etelä-Helsingissä: Mat

Oi oi, onpa aikaa vierähtänyt siitä, kun edellisen kerran päivitin juttusarjaani etelä-helsinkiläisistä lounaista! Mietin, minne mennä ja tyttäreni suositteli Iso Roobertinkadulla sijaitsevaa Mat ruokakauppaa. Ruokakauppa, joka samalla on cafe ja catering-yritys. Kuulemma ruoka on kerrassaan maukasta, siispä sinne!




Tarjolla on salaatteja, jotka annostellaan itse lautaselle ja maksu menee annoksen painon mukaan. Vitriinistä voit sitten valita mieleistäsi syötävää, joka tarjoillaan pöytään.


Salaattipöydästä valitsin kahta salaattia. Toisessa oli kukkakaalia, porkkanaa ja fetaa, toisessa sitten taas appelsiinia, fenkolia ja lehtikaalia. Leipäviipale kuului mukaan.


Pääruokani oli kesäkurpitsa-oliivi-fetalasagnea. Yhteensä tämä setti maksoi jotain noin 12 euroa (kuitti hukassa). Ehkä vähän tavanomaista lounasta kalliimpi, mutta oli kyllä myös tavanomaista maukkaampaakin! Aivan huikeat maut, niin salaateissa, kuin lasagnessakin. Suosittelen!



Sisustus oli hauskasti koottu erilaisista vanhoista kalusteista. Pidin niiden tuomasta rosoisuudesta kovasti. Tänne on todellakin tultava uudelleen! Ja mikäli ei ehdi jäädä paikan päälle herkuttelemaan, niin kaikkea voi ostaa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti