Oikeastaan et siis broilerin lisäksi tarvitse kuin tuoretta salviaa. Ja maitoa. Rasvatonta maitoa en suosittele, mutta kaikki muut käyvät vallan mainiosti. Pieni rasvaisuus, jopa se vaivainen 1%, tuo tähän ruokaan kivaa pehmeyttä ja hivenen makeutta.
Ainekset:
broilerin rintafileitä
tuoretta salviaa
vehnäjauhoja
maitoa
voita
suolaa
pippuria
Seuraavaksi fileisiin paistetaan VOISSA kevyen ruskeat pinnat. Maustetaan suolalla, pippurilla ja salvian lehdillä.
Vasta nyt hulautetaan pannulle maito, sellainen ehkä lasillisen verran. Niin paljon kuitenkin, että fileet selkeästi ovat siellä maidossa kypsymässä. Tässä kohdin lämpöä pitää vähän laskea ja annetaan maidon porista.
Sitten kun maito on porissut kasaan, voi fileitä vähän käännellä, niin paistuvat tasaisesti. Ja kun maitoa ei enää ole, on ruoka valmis. Nam.
Nyt höyrytin kaveriksi parsakaalia, jota maustoin niin ikään suolalla ja pippurilla sekä juustoraasteella. Hyvää ja helppoa. Käyhän kokeilemaan.
Enkä mä mitään viinivinkkiä jaksanut miettiä. Sillä samalla tämä meni, millä edellinenkin ruokavinkki...... Mutta tuota Keittiö Piemonten sydämessä -blogia kannattaa muutenkin vilkuilla, sillä siellä on useampikin kokeilemisen arvoinen resepti. Niistä ihanista matkajutuista puhumattakaan.....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti