torstai 28. huhtikuuta 2016

Parsaa uunissa


Rakastan parsaa. Se niin kuuluu kevääseen ja tuntuu, että en saa siitä kyllikseni. Ja nyt ei sen valmistaminen enää helpompaa voi olla! Sain vinkin työkaveriltani, testasin ja nyt jaan tämän yksinkertaisen oivalluksen kanssanne. Unohda hankalat parsakattilat ja keittäminen. Pistä parsat uuniin!


Tämä pienen pieni kuuden parsan annos oli iltapalani. Yhden jätin testimielessä kuorimatta, mutta sanoisin, että kannattaa kuoria. Ja huomaatteko mikä ihana valo näkyy valokuvissa? Se on AURINKO, jota ei totta vie ole juurikaan viime aikoina näkynyt.


Eli laita kuoritut parsat leivinpaperin päälle uunipellille ja sitten pelti 175 asteiseen uuniin 10 minuutiksi ja se on siinä.


Päälle puristin hieman sitruunamehua, lorautin oliiviöljyä, ripottelin sormisuolaa ja raastoin parmesaania. Yksinkertainen on kaunista. Ja hyvää!

Parsat voit paistaa myös paistinpannulla, ohjeen siihen löydät täältä, klik. Helppoa sekin, mutta uunissa vieläkin helpompaa!


Ja seuraavana iltana nautin uunissa paistetut parsat uppomunan kanssa. Herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti