Olin vieraillut ravintolassa vuosia aikaisemmin, silloin se sijaitsi vielä Pohjois Esplanadilla, nyt Fabianinkadulla. Helsingissä siis.
Valitsimme päivän menun (48 €), joka sisälsi kolme tapasta, päivän kalan sekä jälkiruuan. Ja tässä tullaan jälleen kerran siihen tilanteeseen, että kun tästä on kulunut aikaa kuukausi, enkä ole kirjoittanut mitään muistiin, kun kuvittelin olevani kovinkin hyvämuistinen, niin eipä sitten ole mitään hajuakaan, että mitä nämä ruuat tarkalleen pitivät sisällään. Eikä ravintolan nettisivujen menustakaan ole mitään hyötyä, koska siellä ei kerrota mitään! Että silleen meni nyt kuvien katseluksi tämä juttu :)
Mikäli otat listalta kolme tapasta, on niiden hinta 14 €. Kaikki olivat erittäin herkullisia. Liha oli hevosta, sen sentään muistan...... Ja siis tosiaan menulla ei ole mitään tarkempia kuvauksia tarjolla olevista tapaksista, sieltä tulee, mitä tulee! Toki sinulta kysytään allergiat ja ällötykset eli sillä tavoin voit vaikuttaa, mitä lautasellesi tupsahtaa.
Pääruokana siis päivän kala. Oli mikä fisu nyt sitten olikin, niin todella hyvää oli, sitä ei käy kieltäminen. Nahkakin oli juuri oikealla tavalla rapeaa. Hinta listalta otettuna 29 €.
Ja tämä on jälkiruoka. Tarviiko siitä nyt sen enempää tietääkään......Huoh.
Viineistä. Alkuun Pere Ventura Maria del Mar Gran Reserva Brut (9,90 € lasi / 59 € plo) cavaa lasilliset. Ja ruuan kanssa La Fou Els Amelers -valkoviini (53 € plo). Viini on kuiva, runsas, sitruksinen ja kukkainen. Lisää viinistä voit lukea maahantuojan sivuilta, klik.
Kaikki oli hyvää ja maukasta, seurakin ihan parasta, mutta olihan kokonaisuus silti melko hinnakas. Loppulaskuni oli huimat 96,25 euroa. Summa sisälsi menun lisäksi kaksi lasillista cavaa ja puolikkaan viinipullosta. Että jos Goce-visiitti oli otsikoitu "Tyyriit tapakset", niin tämä meni vielä siitäkin reilulla kympillä yli. Minulla taitaa olla varaa tapasillallisiin vain Espanjassa......
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti