keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Lounaalla Etelä-Helsingissä: Super Bowl

Lomapäivänä piipahdin pikaisesti Helsingissä asioilla. Vajaa tunti aikaa ennen sovittua tapaamista, minne syömään? Suunnistin kulkuni Hietalahden kauppahalliin ja ajattelin, että tuttuun turvalliseen Correttoon menen, ellen muuta keksi. Ja sitten keksin!

Correttossa käynnistäni voit lukea lisää täältä, klik. Loistava italialainen ruoka ja palvelu. Suosittelen sitäkin!


Super Bowl oli minulle vain lehtijutuista tuttu. Kokki Teresa Välimäen ensimmäinen Super Bowl -ravintola avattiin Hernesaaren rantaan vappuna 2016 ja tämä Hietalahden hallinkin ravintola on ollut avoinna jo viime syksystä. Miten olinkaan tämän aikaisemmin vain ohittanut?

Annokset rakennetaan kulhoihin tarkoin valituista tuoreista ja raikkaista täytteistä, esteettistä ulkonäköä unohtamatta. Herkullisista ja terveellisistä kulhoista on saatavilla kana-, kala-, liha- ja vegeversiot. Hallista saat myös jogurtti- ja puurokulhoja.


Valitsin kanan. Kulhostani löytyi couscousin lisäksi mm. nyhtöbroileria, marinoitua mozzarellaa, marinoitua paprikaa, kurkkua, minttu-korianteri-jogurttikastiketta ja kurpitsansiemeniä (12 €) sekä palat maukasta siemennäkkäriä. Terveellinen herkku, joka aivan varmasti on sen vaivan arvoista, että toimistolle sen voi lounaaksi käydä hakemassa. Siis sitten kun on töissä. Nyt ollaan lomalla vielä yli kaksi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti