lauantai 15. heinäkuuta 2017

Karkkivodkaa


Tämä on ehdottomasti tämän kesän vaarallisin drinkki. Karkinmakuinen vodka on juuri niitä asioita, joihin sääntö-Suomen lainsäätäjien pitäisi välittömästi puuttua! Ja varsinkin kun tämä tuote tulee Venäjältä. Selkeä Putinin salajuoma.....siis salajuoni! Tosin osa Stolichnayan tuotteista tehdään Venäjällä, osa Latviassa ja tämä nimenomaan Latviassa, mutta salajuoni joka tapauksessa.


Ensi kosketukseni juomaan oli Medicin Manin pop up -ravintolassa, jossa se tarjottiin Stolin nimikkomukista. Pop up -visiitistä muuten voit lukea täältä, klik. Jäin kerrasta koukkuun ja oma pullo oli pakko saada. Stolichnaya Salted Karamel (23,94 €) löytyy siis Alkon tilausvalikoimasta, että myös paikallisen myymälän valikoimista (ihme).


Salty caramel mule

4 cl Stolichnaya Salted Karamel -vodkaa
limemehua
ginger alea
jäitä 
minttua
limelohko


Siinä se on. Ja jäitä sekaan. Nauti, mutta älä liikaa.  Ravintolan drinkkilistalla mainittiin ginger alen sijaan ginger beer. Testasin drinkkiä kotioloissa myös Teerenpelin Ginger Beerillä, mutta se ei ollut hyvä. Ginger alea sen olla pitää! Viikonloppuna yllätän mökkivieraani tällä....Saas nähdä, mitä tykkäävät!

1 kommentti: