Tammikuu
Tammikuun kohokohta ja luetuin juttu oli ehdottomasti herkutteluretki Tampereelle. Ja siellä erityisesti elämyksellinen illallinen Ravinteli Berthassa on jäänyt elävästi mieleeni. Kokkailuista puolestaan suosituin oli avokadotoast. Ja mahtuipa tammikuun kokeiluihin myös ehdottamasti epäterveellisin naposteltava tai ainakin siltä kuulostava, mitä ikinä olen tehnyt eli karkkipekoni.
Helmikuussa illastin ystävien kanssa Pompier ESPAlla ja sehän kiinnosti myös lukijoita, jotka löysivät jutun hyvin ihan siitä syystä, että ravintola oli ensin sen itse löytänyt ja linkittänyt sivuilleen. Yli 300 lukukertaa on siitä kiittäminen!
Kotikokkailuista kiinnosti kovasti (yli 200 lukukertaa) tarina simpukkaillallisesta. Toivottavasti moni lukijoista on innostunut myös simpukoita itse kokkailemaan, koska nehän ovat todella herkkua ja helppoja valmistaa.
Maaliskuussa vietettiin sekä makeaa iltaa Viinisiskojen kanssa että jo kolmansia lastenjuhlia, tällä kertaa Marokko-teemalla. Ruokajutuista luetuimmaksi nousi kuitenkin ohje rapeista kaloista ja litistetyistä peruinoista.
Huhtikuulle osui sekä pääsiäinen että Viinisiskojen illallinen Intia-teemalla. Yllättäin suosituimmaksi jutuksi kohosi kuitenkin tarina tylsästä sunnuntaista ja lihamurekkeesta!
Toukokuun jutut suorastaan tulvivat kevättä. Vihreyttä, parsaa, sitruksia, kalaa. Suosituin ja mielestäni myös pökerryttävin oli scampi-parsakuskusin ohje.
Kesäkuussa kaikki tehtiin isosti. Juhlittiin siskon syntymäpäiviä, kokkailtiin katuruokaa Viinisiskojen kanssa, käytiin Taste of Helsinki -festareilla, vietettiin kaupunkijuhannusta Turussa. Ja suosituimmaksi jutuksi nousi samppanjan ja ostereiden maistelu.
Heinäkuussa innostuin lähiruuasta ihan täysin. Hyvinkäällä käynnistyi lähiruokarengas REKO ja sen koommin en ole vaikkapa jauhelihaa tai kananmunia kaupasta ostanut. Ihan tyystin koukutuin Lehtokummun tilan valkosipulin kukkavarsista tehtyyn pestoon, tuskin maltan odottaa ensi kesää ja uutta satoa. Onneksi tätä tuli rohmuttua pakastimeen talven varalle.....
Heinäkuun luetuin tarina kuitenkin kertoi basilikan ja mustikan liitosta. Huippuhyvä piirakka, jonka vein tuliaiksi ystäville. Lukukertoja noin 250, joten kyllä tätä piirakkaa on varmasti muuallakin leivottu :)
Elokuussa olin lomalla ja lomaanhan kuuluu aina olennaisesti retket kotimaassa. Juttua löytyy niin Lahdesta, Turusta kuin Helsingistäkin, mutta eniten lukijoita kiinnostivat Viinisiskojen etelänmatka Hankoon sekä ystävien kesken tehty Rauman reissu.
Syyskuun resepteistä eniten lukukertoja sai raitajuuri-sienilihapullat, eikä syyttä, sillä herkkuahan ne olivat. Kiinnostusta keräsi myös rapujuhlien jälkimainingeissa Martan keittämä rapuliemi.
Varsinainen rapujuhlaraportti oli sitten lokakuun luetuin juttu. Tarina sisältää huikeat 20 reseptiä sekä paljastuksen suuresta huijauksesta. Paljon lukukertoja keräsi myös helppo ja herkullinen halloumi-iltapala.
Marraskuussa aloitin uuden juttusarjan "Lounaalla Etelä-Helsingissä", mutta näin joulun lähestyessä lukijoita kiinnosti eniten joulunajan viinit.
Joulukuusta ei näin uuden vuoden kolmantena päivänä vielä oikein tiedä, että mistä tarinasta nousee hitti, mutta tällä hetkellä luetuimpia ovat olleet pikkuleipäreseptit. Kolavinokkaat ja lakritsi-kookosruudut.
On siis aika hyvästellä herkullinen ruokavuosi 2015 ja siirtyä uudelle, vähintään yhtä maistuvalle vuodelle 2016. Toivottavasti tarinani jaksavat yhä edelleen kiinnostaa ja viihdyt seurassani :)
Helmikuu
Kotikokkailuista kiinnosti kovasti (yli 200 lukukertaa) tarina simpukkaillallisesta. Toivottavasti moni lukijoista on innostunut myös simpukoita itse kokkailemaan, koska nehän ovat todella herkkua ja helppoja valmistaa.
Maaliskuu
Maaliskuussa vietettiin sekä makeaa iltaa Viinisiskojen kanssa että jo kolmansia lastenjuhlia, tällä kertaa Marokko-teemalla. Ruokajutuista luetuimmaksi nousi kuitenkin ohje rapeista kaloista ja litistetyistä peruinoista.
Huhtikuu
Huhtikuulle osui sekä pääsiäinen että Viinisiskojen illallinen Intia-teemalla. Yllättäin suosituimmaksi jutuksi kohosi kuitenkin tarina tylsästä sunnuntaista ja lihamurekkeesta!
Toukokuu
Toukokuun jutut suorastaan tulvivat kevättä. Vihreyttä, parsaa, sitruksia, kalaa. Suosituin ja mielestäni myös pökerryttävin oli scampi-parsakuskusin ohje.
Kesäkuu
Kesäkuussa kaikki tehtiin isosti. Juhlittiin siskon syntymäpäiviä, kokkailtiin katuruokaa Viinisiskojen kanssa, käytiin Taste of Helsinki -festareilla, vietettiin kaupunkijuhannusta Turussa. Ja suosituimmaksi jutuksi nousi samppanjan ja ostereiden maistelu.
Heinäkuu
Heinäkuussa innostuin lähiruuasta ihan täysin. Hyvinkäällä käynnistyi lähiruokarengas REKO ja sen koommin en ole vaikkapa jauhelihaa tai kananmunia kaupasta ostanut. Ihan tyystin koukutuin Lehtokummun tilan valkosipulin kukkavarsista tehtyyn pestoon, tuskin maltan odottaa ensi kesää ja uutta satoa. Onneksi tätä tuli rohmuttua pakastimeen talven varalle.....
Heinäkuun luetuin tarina kuitenkin kertoi basilikan ja mustikan liitosta. Huippuhyvä piirakka, jonka vein tuliaiksi ystäville. Lukukertoja noin 250, joten kyllä tätä piirakkaa on varmasti muuallakin leivottu :)
Elokuu
Elokuussa olin lomalla ja lomaanhan kuuluu aina olennaisesti retket kotimaassa. Juttua löytyy niin Lahdesta, Turusta kuin Helsingistäkin, mutta eniten lukijoita kiinnostivat Viinisiskojen etelänmatka Hankoon sekä ystävien kesken tehty Rauman reissu.
Syyskuu
Syyskuun resepteistä eniten lukukertoja sai raitajuuri-sienilihapullat, eikä syyttä, sillä herkkuahan ne olivat. Kiinnostusta keräsi myös rapujuhlien jälkimainingeissa Martan keittämä rapuliemi.
Lokakuu
Varsinainen rapujuhlaraportti oli sitten lokakuun luetuin juttu. Tarina sisältää huikeat 20 reseptiä sekä paljastuksen suuresta huijauksesta. Paljon lukukertoja keräsi myös helppo ja herkullinen halloumi-iltapala.
Marraskuu
Marraskuussa aloitin uuden juttusarjan "Lounaalla Etelä-Helsingissä", mutta näin joulun lähestyessä lukijoita kiinnosti eniten joulunajan viinit.
Joulukuu
Joulukuusta ei näin uuden vuoden kolmantena päivänä vielä oikein tiedä, että mistä tarinasta nousee hitti, mutta tällä hetkellä luetuimpia ovat olleet pikkuleipäreseptit. Kolavinokkaat ja lakritsi-kookosruudut.
On siis aika hyvästellä herkullinen ruokavuosi 2015 ja siirtyä uudelle, vähintään yhtä maistuvalle vuodelle 2016. Toivottavasti tarinani jaksavat yhä edelleen kiinnostaa ja viihdyt seurassani :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti