tiistai 24. toukokuuta 2022

Nopea naanpizza

Työpäiväni ovat pitkiä, lähden aamulla aikaisin ja palaan kotiin myöhään. Minulle on aivan normaalia se, että lähden Helsingistä iltakuudelta, jolloin olen kotona seitsemän aikoihin. En enää jaksa siinä vaiheessa kokkailla mitään erityistä, joten nopeat reseptit ovat tarpeen, muutoin söisin iltapalaksi vain pari leipää. Noh, leipäähän naanleipäkin on, mutta tämä on kyllä tavallista leipää herkullisempaa.


Naanpizza valkosipuliöljyllä, pinaatilla ja sienillä
Elle mat&vin / Maj 2022
4 annosta

4 valmista naanleipää
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
75 g tuoretta babypinaattia
2 mozzarellapalloa
150 g sieniä
suolaa
mustapippuria

Kuori ja purista valkosipulinkynsi, sekoita öljyyn. Levitä valkosipuliöljy naanleiville. Yhdelle pellille mahtuu kerrallaan max 2 leipää. Huuhtele ja kuivaa pinaatti, levitä leiville. Revi mozzarella paloiksi ja viipaloi sienet. Lisää nämäkin leiville. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista naanpizzoja 215 -asteisessa uunissa 8-10 minuuttia, kunnes mozzarella on sulanut ja vähän ruskistunut. Tarjoa heti.


Söin iltapalaksi yhden leivän, ehkä se olisi riittänyt jopa kahdelle vähemmän nälkäiselle. Ihan älyttömän hyvää! Ja miten nopeaa ja miten helppoa! Siitä vaan kauppaan naanleipähyllylle ja kokeilemaan. Suosittelen. 


Pakkauksessa on 2 leipää ja nämä löytyvät (ainakin Prismasta) samalta hyllyltä paistovalmiiden patonkien ja sämpylöiden kanssa.

Mietin myös, että olisi mainio mökkiruoka vieraillekin. Iltapalalle saunan jälkeen tai hitaalle brunssille. Ehkä testaan siinäkin yhteydessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti