maanantai 9. syyskuuta 2013

Jäätävää meininkiä ja viinivinkki

Jatketaanpa sitten itsensähäpäisyllä...... Sillä Happyhamster myös syväjäädyttää aarteitaan. Ja siitähän ei välttämättä hyvää seuraa..... Vintage on mielenkiintoista tavaroiden osalta ja vuosikerrat viinien, mutta onko vuoden 2009 grillimakkarat säilyttämisen arvoisia, se onkin sitten jo eri juttu......

Oli siis aika sulattaa pakastin. Ja koska lapsena haaveilin arkeologiasta, niin kieltämättä olo oli hivenen indianajonesmainen......

Ylähylly umpijäässä
Kaappi turvoksissa jäätä ja epäjärjestystä
Mikälie mysteeri siellä pilkottaa....... Eikun hakku heilumaan!
Tähän kohtaan sitten viinivinkki! Vivahteikas ja ryhdikäs riesling Alsacesta hintaan 10,61 euroa, sopii tämäntyyppisiin haasteellisiin tilanteisiin!Ja sitten vaan kaikki konstit käyttöön sulatuksen suhteen. Löydökset olivat sitä luokkaa, että välillä ei oikein tiennyt, että itkisikö vai nauraisiko. Kaadoin toisen lasin viiniä.Ukko Pekkaa vuodelta 2009. Vintagea siis.
Lajitelma avattuja pusseja muutaman vuoden takaa. Huoh.
Ei aavistustakaan, mitä tämä on. Ehkä kermaa......
Mysteeripussi
Syntymäpäiväkakun pala kahden vuoden takaa. Päätin jättää syömättä. 
Roskaa tuli hävettävän paljon. Ja jälleen kerran päätin, että nyt tapahtuu ryhtiliike sen kanssa, mitä pakkaseen tunkee. Lopputulos oli kyllä silmiä hivelevä, nyt on tilaa tehdä lisää vaikkapa omppuhilloa!
Sieniä kyllä on jos vaikka mitä sorttia. Pitänee ottaa missioksi sieniherkkujen sarjatestaus, raaka-aineista ei ole pulaa. Ja löytyihän sieltä syövereistä mulle iltapalaksi pala parsapiirasta. Nam!

Ja ennen kuin ihan tikahdut nauruun, niin kurkkaahan omaan pakastimeesi. Ihan vaan varmuuden vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti