Mustikkasangriaohjeisiin olen törmännyt tämän kesän aikana useammankin kerran, joten tokihan sitä piti maistaa.
Mustikkasangria
yksi iso lasillinen
16 cl mustikkamehua
12 cl punaviiniä
1 cl giniä
mustikoita
minttua
Mustikkamehuista paras on mielestäni Valion Hedelmätarha luomumustikkamehu, sitä löytyy jääkaapistani oikeastaan aina, muuhunkin kuin sangriatarkoitukseen :) Punaviinin ja ginin kanssa on turha tässä kohdin hifistellä, perusmeiningillä vaan, mitä kaapista löytyy tai kaupan alahyllyltä. Maun mukaan voit tuplata ginimäärän, lisätä sitruksia (greippi, lime) sekä jäitä. Ja jos vierastat vahvaa giniä, niin löytyipä ohje, jossa juoman joukkoon olikin lorautettu peruslonkeroa. Itse tein niin, että myös punaviini oli viilennetty 4 asteisessa jääkaapissa, niin jääpaloja en enää laittanut mukaan. Jääpalat voi toki tehdä myös mehusta tai voi käyttää pakastettuja sitrushedelmäviipaleita. Kaikki tyylit ovat sallittuja! Juoma oli vähintään niin herkullista, miltä se näyttikin. Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti