keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Kesämuisteloita: Ensivisiitti Pihlajasaareen

Näin syksyn jo vääjäämättä lähestyessä ollessa täällä, on mukava palata muistoissa kesän alkuun. Ja siellä helteisen huolettomaan kesäkuiseen päivään, jonka vietin työkavereitteni kanssa Pihlajasaaressa. Tämä oli ensimmäinen kosketukseni Pihlikseen ja rakastuin, mikä paratiisi se onkaan! 


Olimme vuokranneet käyttöömme kolmeksi tunniksi puulämmitteisen pienen rantasaunan. Voi miten sympaattinen se olikaan ja näkymät olivat aivan käsittämättömän upeat. 


Saunalla olisi viihtynyt loistavasti toisetkin kolme tuntia! Toki on myönnettävä, että upealla kelillä oli viihtymiseen osansa, saunalla ei ollut pukuhuoneen lisäksi mitään oleskelutilaa, joten sateella siellä ei olisi saunomista pidempään huvittanut olla. Vaan nyt huvitti!



Saunasession jälkeen siirryimme syömään Pihlajasaaren ravintolan terassille. Kukapa tällä ilmalla sisälle olisi jäänyt!



Lautaselta löytyi vuohenjuustosalaattia ja lasista sopivan kylmää valkoviiniä. Aivan täydellistä! Tämäkin.



Ihastuttavia rantanäkymiä värikkäine uimakoppeineen. Miten idyllistä tämäkin, aivan kuin ulkomailla. Olin jotenkin niiiiiiiiiin fiiliksissä ihan kaikesta.



Merimatka se on lyhytkin merimatka!

Ja retki päättyi siihen, mistä se alkoikin eli Aperol Spritz -kilistelyille Cafe Caruselin terassilla. Hyvä päivä! Täydellinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti