keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kirppisproggis alkaa N-Y-T !

Liekö keväällä vaikutuksensa vaiko vaan kertakaikkiaan sillä, että nyt on mitta täynnä tätä keskenjäänyttä raivausprojektia ja Happyhamster ryhdistäytyy viimein. Tarkoituksella jätin kaikki syksyn kotikirppislaatikot ja -korit näkyville, jotta ne siirtyisivät jatkokäsittelyyn, vaan mitä tapahtui. EI MITÄÄN, EI KERTAKAIKKIAAN MITÄÄN.

Näkymiä syksyn kotikirppiskarnevaalien tarjonnasta

Vaan nyt on pöytä varattuna Femmatorilta ja bisnekset päräytetty käyntiin :) Kirpparitouhun aloituksessa on monta tuskallista vaihetta. A) hinnoittelu, B) roudaus, C) pöydän ylläpitosiivous ja D) purku. Mutta kun alkuun pääsee, niin puuhaan tulee vähän kuin himo! Arvioiden sitä katselee kotinsa irtaimistoa ja miettii, että mikähän lähtisi seuraavaksi. Noh, minulla tätä ongelmaa ei tavallaan ole, että pitäisi keksimällä keksiä myytävää, sillä autotalli on jo täynnä tarpeetonta, mutta sinällään käyttökelpoista tavaraa ja samoin vintti. Öööö, ja kesämökki......

Mökin kevätsiivousta aloitellessa totesin, että siellä ei tarvita SEITSEMÄÄ kattilaa, eikä monitoimikonetta tai kahden vohvelin vohvelirautaa. Astiat menevät sielläkin tiukan tarkastelun kohteeksi. Joten neljän viikon pöytävaraus ei ole mitenkään ylimitoitettu.

Pintaraapaisu mökiltä
Kotini varsinaisia ongelmajätteitä ovat kirjat ja VHS-leffat. Kirjakerhojen kulta-aikaan olen kuulunut ainakin kolmeen kirjakerhoon ja lukenut todella paljon. En ole käyttänyt kirjaston palveluja sitten lapsuus-, nuoruus- tai opiskeluvuosien, sillä mielestäni yksi parhaista asioista lukemisessa on uuden kirjan avaaminen eli kirja on aina pitänyt hankkia omaksi ja säilöä omaan kirjahyllyyn. Eipä ihme, että niitä on kertynyt!

Kirjahylly tyhjennyssiivouksen jälkeen, muutama metri tuli tyhjää tilaa, eikä ylimääräisiä kirjoja ole enää tungettu toisten päälle tai pinottu kirjoituspöydälle. Myytävää siis riittää!

Kirpparille päätyi myös farkkuja. Tarkalleen ottaen YHDETTOISTA farkut. Muodista menneitä, yllättäin "kutistuneita" jne. Miksi niitä on sitten säilytetty? No tietenkin siksi, että olen vuositolkulla suunnitellut tekeväni niistä jotain. Leikkaavani housut vaikkapa matonkudetyyppisesti ja virkkaavani mattoja. Just joo, arvatkaa vaan, onko näin tapahtunut. Ei todellakaan.


Farkkujen ja kirjojen lisäksi ensimmäisessä kuormassa lähti myös kassillinen kenkiä. Keräsin työhuoneelta kaikki harmaat avokkaat, niitä ei sentään ollut yhtätoista paria! Sitten muutamat piikkarinilkkurit, joita en enää mukavuudenhaluisena ole käyttänyt ja ainahan joukkoon mahtuu harhaostos Tallinnan kenkäkaupoista :)


Mutta nyt myyntipiste on avattu ja fiilis valtavan hyvä! Eikun uutta kuormaa hinnoittelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti