maanantai 27. toukokuuta 2013

Luxuspyttipannu

Tässä teille oiva ohje vaikkapa mökille vähän paremmaksi pyttipannuksi. Tyttäreni ehti ohjeen jo testata ennen minua ja totesi sen suositeltavaksi. Niinpä päätin tarjota äidille ja sisarelle tätä sunnuntain iltapalaksi. Tietenkin samppanjan kera! Samppanja, tuo jumalan luoma juoma, joka käy ruokaan kuin ruokaan :)



Ostokset olin tehnyt ruokataivaassa eli Stockmannin Herkussa. Uusia perunoita, parsaa (kotimaista, ohutta ja kallista), kevätsipulia sekä mukavan mausteista lammasmakkaraa.



Perunat esikeitetään lähes kypsiksi. Sitten vaan kaikki ainekset pannulle ja paistellaan mukavan rusehtavat pinnat niin perunoihin kuin makkaraankin. Mausteeksi vain suolaa ja pippuria. Paistettu kananmuna kylkeen ja a vot, siinä se on! Herkkujen herkku. Nam!



Alkuperäinen ohje löytyy Kauhaa ja rakkautta -blogista.

1 kommentti: