keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Arjen luxusta

Tiistaina nautiskelin työpäivän jälkeen Helsinki Day Span 90 minuutin mittaisesta yksilöllisestä kasvohoidosta. Helsinki Day Spa sijaitsee Erottajalla eli aivan kaupungin ytimessä. En ollut siellä koskaan aikaisemmin käynyt, mutta koska saamani lahjakortti poltteli taskussa, niin olihan se käytettävä! Harmillisen harvoin sitä tulee sijoitettua itsensä hemmotteluun, edellisestä kasvohoidostakin on kuin huomaamatta vierähtänyt vuosi ja sekin oli saatu lahjaksi.....

Day Spa oli sisustukseltaan kaunis ja ylellinen. Tunnelma rauhallinen ja harmoninen. Saapuessani sain kylpytakin ja tossut, jotka vaihdettuani siirryin loungeen odottelemaan kutsua hoitohuoneeseen. Tarjolla oli teetä eri makuisina, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä. Sekä ihanat lepotuolit loikoiluun ja pinottain lehtiä lueskeluun. Kuvia voit katsella täältä, Span omasta galleriasta.

90 minuutin mittaisessa My Facial Time - kasvohoidossa hoitaja analysoi ja räätälöi hoidon juuri asiakkaan tarpeiden, ihon ja toivomusten mukaisesti. Voi onni ja autuus, miten nopeasti nuo minuutit kuluivatkaan! Sain värit ripsiin ja kulmiin sekä kosteusbuustauksen talven kuivattamalle iholleni. Sekä tietysti kuorinnan, naamiot ja nirvanaan tainnuttaneen hieronnan. Ihan superia!


Hoidon jälkeinen euforinen tila suorastaan vaati lasillisen samppanjaa. Tapasin tyttäreni Stockmannin F8 Sweet Champagne Barissa, joka olikin sitten viime näkemän puettu Veuve Clicquot´n keltaiseen. Muutoksen yhteydessä oli valikoimaa selkeästi supistettu, mutta toki löysimme listalta Ruinart Blanc de Blanc - lasilliset. Hinta oli huima, lähes 20 euroa lasilliselta, mutta säästimme siinä, että emme ottaneet mitään syötävää :)Tapaamisemme yksi syy oli myös se, että tyttäreni opasti minua tekemään ensimmäiset sijoitukset juuri avattuun Nordnet -sijoitussalkkuuni. Toiveissa tai paremminkin unelmissa siis on, että luxushetkistä tulisi useamminkin toistuvia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti