maanantai 11. joulukuuta 2017

Lounaalla Etelä-Helsingissä: Tokyo Street

Pitkästä aikaa meillä oli tyttären kanssa lounastreffit. Hietalahden kauppahalliin on avattu useampikin uusi ravintola lähiaikoina ja hetken aikaa mietimme, että onko valintamme portugalilainen, filippiiniläinen vaiko japanilainen lounas. Päädyimme japanilaiseen Tokyo Street -nuudeliravintolaan. Nettisivut kannattaa kurkata, enpä ole aikoihin nähnyt niin kauniita annoskuvia!


Kaikki raaka-aineet ovat korkeatasoisia, luomua, lähellä tuotettua. Nuudelit tehdään joka aamu itse. On siis taatusti tuoretta tavaraa tarjolla! Lounaalla nuudeliannoksia oli valittavana kolme erilaista. Lohi, tofu ja kana. Tytär valitsi lohen, minä kanan. Kunhan ensin neuvottelimme kana-annokseen kuuluvan chilikastikkeen tarjottavaksi erillään, johtuen tulisuisuuskammoisuudestani.Annokset näyttivät ja tuoksuivat herkullisilta. Tuoreita vehnänuudeleita, vihanneksia, lohta, mustia seesaminsiemeniä, japanilaista majoneesia ja merilevää.Kana-annoksessani oli herkullinen liemi, jota varten katettiin myös posliininen lusikka. Paistetut tuoreet vehnänuudelit, kasviksia, chilikastiketta (pyynnöstä erillään), broilerin jauhelihaa, mustia seesaminsiemeniä, japanilaista majoneesia ja merilevää. Chilikastikekin tuli sitten hiljalleen lisäiltyä annokseen kokonaan, eikä se sitten niin tulista ollutkaan. Tulisuuden kanssa nyt vaan on niin, että helppo lisätä, mutta mahdoton poistaa.

Kympin hinta annoksesta oli paikallaan. Ravintola on suosittu, kaikki paikat olivat täynnä, mutta annokset saa myös ottaa mukaan tai tilata Foodoralla kotiin/toimistolle. Tosin melko rajatulla alueella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti