torstai 1. toukokuuta 2014

Pettymysten Zen Sushi

Rakastan sushia ja kuinka tästä nyt välittömästi tulikin mieleen vuosien vuosien takaa, kun siskonpoikani katsoi minua suurin ihmettelevin silmin ja kysyi, että täti, voiko susia syödä? Juu, kyllä voi :)


Zen Sushi sijaitsee Helsingissä Kämp Galleriassa. On ollut siellä jo vuosia, mutta nyt sitten jonkin aikaa sijainti on ollut keskellä kauppakeskuksen avointa aulatilaa, liukuportaiden vieressä. Vähän ankeaa...... Noin kuukausi sitten kävin täällä lounaalla, joka ei suuria tunteita herättänyt, mutta ajattelin sitten vielä piipahtaa eräänä iltana uudelleen, lounasajan ulkopuolella. Enää en piipahtele.....

Näkymä pöydästäni
Tilasin 12 kpl sushilajitelman, hintaa 17 €. Annos oli varmaan valmistettu osittain jo ainakin tunteja sitten, sillä sen verran kuivahtanut vaikutelma ruuasta tuli. Olin mielentilassa, jossa en jaksanut reklamoida, söin ruuan, join viinini ja päätin, että tämä on nyt tässä.


Jos haluat Helsingissä hyvää sushia, niin Kamppi keskuksen Ichiban-Sushi tarjoaa kelvollista lounasta kohtuuhintaan (vaikkakin hieman nuhruisessa ympäristössä, mutta ainahan voi ottaa takeawayn) ja jos lähdet Punavuoren suuntaan, niin Pursimiehenkadun Fubuki Sushi lähentelee taivasta. (EDIT: Fubuki Sushi on sulkenut ovensa kesällä 2015.)

Eli tämä ei ollut suositus, tämä oli varoitus. Zen Sushi, goodbye :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti