tiistai 13. toukokuuta 2014

Pizzaa Stockalla

Helsingin keskustan Stockmannin basementissä leijuvat huumaavat tuoksut ohjaavat sinut Classic Pizzaan. Täällä saat takuuvarmasti pizzaa, joka maistuu hyvältä. Ja se maistuu samalta kaikissa Classic Pizza -ravintoloissa (Rukalla sen testasin).


Ehdoton suosikkini on ollut viime talven aikana Truffo (13,20 €). Pizza, jossa on mozzarella-juuston ja rucolan lisäksi sekä tuoreita herkku- että siitakesieniä plus punasipulia ja TRYFFELIöLJYä. Oikeastaan voi sanoa, että rakastan tryffeliöljyä, sillä kaikki, missä sitä on, maistuu taivaalliselta. (Hmmmm, olen varmaan muuten sanonut ihan samat sanat seesamiöljystä........)


Testattu on myös Rucola Crudo (14,50 €), jossa on tuoretomaattia, vuohenjuustoa, rucolaa, prosciutto-kinkkua sekä balsamicoa. Hyväähän sekin oli, mutta mikään ei hakkaa tryffeliöljyä...... Ja totuuden nimissä on myönnettävä, että prosciutto noin valtavina siivuina läntättynä pizzan päälle ei ihan ollut minun juttuni......

Stockmannin Classic Pizza on keskeisestä sijainnistaan johtuen varsin hyvä paikka piipahtaa ja yleensä siellä on hyvin tilaakin. Palvelu on ystävällistä, jopa hivenen yliystävällistä ja yliopeteltua, sillä kaikilla tarjoilijattarilla on samat repliikit :)


Miinusta tulee sohvista, joilla on huono istua sekä nurhuisista pöytäliinoista, jotka näyttävät siltä, että ne on vähintään kahteen kertaa käännetty ympäri. Ja kyllä minua vähän ärsyttää maksaa extraa (0,50 €) valkosipulista, sillä mielestäni se on mauste, eikä lisätäyte :)

Ugh, olen puhunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti