torstai 1. toukokuuta 2014

Virgin Oil - Siskot salaatilla


Usein minulta kysytään, että mihinkä voisi Helsingin keskustassa mennä suht edukkaasti syömään. Ikinä en muista ehdottaa Virgin Oilia. Mutta onko siitä kuitenkaan ihan suositeltavaksi? Suuri ravintola aivan ytimessä, mutta oikein koskaan minulle ei ole selvinnyt, että onko se ruokaravintola vai bileravintola. Ja siltähän se tuntuu, että se onkin vähän kaikkea. Nettisivujensa mukaan amerikanitalialainen ravintolaelämys, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan?

Tänne nyt kuitenkin päädyin siskojen kanssa, kun piti saada suht edukasta ruokaa ja vähän äkkiä!


Ravintolan sisustuksessa ja palvelussa ei ollut moitteen sanaa sanottavana. Ainoa mikä meikäläistä nirppanokkaa häiritsi, oli tietty nuhruisuus. Pöydässä ruokalista näytti parhaat päivänsä nähneeltä, ehkä jopa kertaalleen kastuneelta. Pöytä oli likainen, öljy- ja balsamicopullot todella tahmeat.


Järkyttävän yksimielisesti me kolme sisarta halusimme kaikki syödä caesar-salaatit grillatulla broilerilla (17,50 €). Ei ainakaan tullut annoskateutta! Enemmän kuin yksimielisiä olimme siitä, että halusimme huuhdella salaattimme tässä vihreän S-kortin ravintolassa alas asiakasomistajasampanjalla, Nicolas Feuillatte Brut´lla (39 € plo).


Kokonaislaskuni jaetulla sampanjalla oli maltilliset 30,76 €, sillä sain vatsani täyteen ihan kelvollista salaattia ja oikein suunmukaista juomaa :) Jotta kaipa tuolla voi joskus toisenkin kerran käydä......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti