sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Meriaamiainen


Viikko pari ennen varsinaista kesälomakautta, jolloin suurin osa työkavereista jää lomalle ja edessä on kuukauden tauko kaikista toimistorutiineista, on kuin luotu siihen, että viimeiset palaverit pidetään toimiston ulkopuolella. Ja mielellään ulkona. Aina se ei onnistu, mutta meitä on kuitenkin siunattu sillä suoranaisella luksuksella, että meri on vain kivenheiton päässä toimistoltamme. Hernesaaren ja Eiran rannat mahtavine näkymineen. Siispä sinne palaveeraamaan!

Löyly

Maanantaiaamun viikkopalaveri Löylyssä. Aamuna, jolloin meri näytti harmaan ja synkeän puolensa. Satoi ja tuuli erittäin voimakkaasti, eikä ravintolan terasseilla näkynyt ketään. Mekin päädyimme suosiolla sisätiloihin.Savulohitäytteinen leipä (7 €) maistui aamiaiseksi tuoremehun ja kahvin kera. Leipä oli oikein maukas ja siitä riitti vatsan täytettä pitkälle päivään.

Löyly on vierailun arvoinen paikka. Rakennus katolle jatkuvine terasseineen on todella hieno. Ja ne maisemat. Mereen ei väsy, se on joka päivä ja hetki erilainen. Meren tuijottelu on yhtä meditatiivista kuin tulen katselu.

Birgitta Hernesaari


Vain kaksi päivää myöhemmin meri näytti aivan toiset kasvonsa. Kauniit ja kimaltelevat. Aurinko helli meitä aamiaisesta ulkona nautiskelijoita.
Kaikki oli juuri niin hyvää, miltä näyttikin. Birgitasta saa aamaisen lisäksi myös lounasta, pari kertaa olen käynyt. Sekä työkavereiden, että vauvan seurassa. Tarinat näistä löytyy linkkien takaa.Kuvat jälleen puhukoon puolestaan. Maisemat ovat vaan niin kauniit. Lämpimästi suosittelen kesäistä piipahdusta molempien ravintoloiden terasseille. Birgitta on kesäravintola, joka sulkee ovensa syksyllä, mutta Löylyssä riittää löylyä läpi vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti