keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Happyhamsterin muovikipot

Helmikuu ja Happyhamster on hereillä! Se on suuren suuri ihme, koska hereillä oltiin viime vuonna vain kaksi kertaa, huiveja järjestellen sekä eteisen rojukaapin ihmeitä ihmetellessä ja sitä edellisenä vuonna ainoastaan kerran, silloinkin eteisessä pyörien. Persuksille potkintaa tarvittaisiin, mutta vanhin tyttäreni keskittyy nyt enemmän pieneen tyttäreensä, kuin äitinsä etäruoskintaan. Mikä tietysti onkin aivan luonnollista.


Mutta nyt itsensähäpäisyn pariin. Muovipurkit, kannut, suppilot sun muut. Varmaan lähes jokainen ruokaa laittava ja ruokia säilövä jakaa kanssani tuskan näiden tavaroiden säilytyksestä. Minulla ne on tungettuna yhteen keittiön alakaapeista. Ja siis nimenomaan TUNGETTUNA, ei aavistustakaan, mitä siellä ihan takana piileskelee......Jotain pientä järjestyksenyritystä on ollut havaittavissa kansien suhteen ylähyllyllä, mutta siihen se sitten jääkin.


Kaappi tyhjäksi ja sisältö lajitteluun keittiön pöydälle. Parinetsinnässä yhdisteltiin kansia ja purkkeja. Sitten ne kulhot, jotka vievät paljon tilaa, mutta joita kuitenkin harvakseltaan tarvitaan, siirtyivät paikkaan B. En uskalla sanoa, missä se on, sillä tyttäreni saattaa perhekiireistä huolimatta lukea tätä..... Tyystin tarpeettomat kiertoon. Nämä toimenpiteet hivenen helpottivat tilannetta.


Nyt tulee vinkki vitonen! Vuoden sisään kodinkoneista on vaihdettu uusiin sekä jääkaappi, että pakastin. Happyhamster on TIETENKIN ottanut laatikot talteen. Juuri näitä tilanteita varten :) Oikeasti otin nämä talteen siksi, että näillä on helppo roudata ruokia mökille ja saa vaikka suoraan nostettua koko laatikon kivijalassa sijaitsevaan kylmiöön.


Toiseen lootaan "pystyviikkasin" (marittajat pystyviikkaa kaiken mahdollisen ja mahdottoman) kaikki kannet ja suurempaan laatikkoon järjestelin rasiat.


Niin on nyt helppoa vain vetäistä laatikko ulos kaapista, eikä mikään unohdu kaapin perukoille. Happyhamster kiittää mielenkiinnosta ja painuu takaisin nukkumaan. Ehkä kevät herättää toisenkin kerran, tiedä häntä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti