keskiviikko 23. elokuuta 2017

Thaimaalaista Riihimäellä


Riihimäen Valtakadulla, (ankatonta) Ankkapuistoa vastapäätä, on ollut thairavintola jo vuosia. Yrittäjä vaihtuu, sisustus ei juurikaan. Nykyinen ravintola, Naa's Thai Cuisine,  sai merkittävää nostetta, kun kaupungin oma poika, Aku Hirviniemi, ylitsevuotavasti kehui paikan facebookin Riihimäki -ryhmässä. Piti ihan tästä(kin) syystä käydä ystävän kanssa tarjonta testaamassa. Emmekä todellakaan olleet ainoat asiakkaat, sillä ravintola oli täynnä! Tätä en ollut aikaisemmin paikalla toimineiden ravintoloiden kohdalla huomannut koskaan tapahtuneen. Odotukset pomsahtivat tämän huomion myötä korkealle.....

Ensivaikutelma: kiitos, koriste-esineiden määrä oli huomattavasti vähentynyt! Palvelu oli huippua, en äkkiä muista, missä olisi ollut näin ystävällinen ja lämmin vastaanotto. Ilahduin myös menun selkeydestä, joten kiitos siitäkin!


Alkuun oli tarjolla salaattibuffee. En nyt kyllä sen pöydän tarjontaa ihan buffeeksi kutsuisi..... Ainoa thaimaalaisuuteen viittava oli oikeastaan tuo kurkkujen viipalointityyli. Pettymys.


Alkuruuaksi me molemmat valitsimme paneroituja tiikerirapuja makealla chilikastikkeella (9 €). Emme kokeneet akumaista hurmostilaa, maku oli makean chilikastikkeen maku, ei muuta. Tässä kohdin oli pöydässämme edelleenkin havaittavissa hienoista pettymystä..... Ja ehkä hivenen ihmetytti, että noita samoja salaattipöydän antimia oli tähän annokseenkin laitettu lisukkeeksi. Kaalia kaalin perään.Toiveikkaina siirryimme pääruokiin. Panaeng currya kookoskastikkeessa ja rapuja (16,60 €) sekä Massaman currya kookosmaidossa ja nautaa 13,80 €).


Jaoimme pääruuat sopuisasti. Ja ne olivat TäYDELLISIä!!!! Täynnä makua, makua ja makua. Alun pienoinen mitäänsanomattomuus oli poispyyhkäisty. Kyllä se Aku sittenkin tiesi :) Mennään kaikki vaan tänne syömään ja pidetään pöydät jatkossakin täysinäisinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti