keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Rullalasagne

Pakastimessani oli suomalaista ylämaankarjaa jauhelihan muodossa Mantereen tilalta. Olin miettinyt, että pyöritän siitä lihapullia, mutta loppujen lopuksi idea lähti tästä videosta, joka linkin takaa löytyy.


Rullalasagne

500 g jauhelihaa
2 sipulia
4-5 valkosipulinkynttä
basilikasilppua
suolaa
mustapippuria
Worcester -kastiketta
juustoraastetta
tuorelasagnelevyjäPaista jauheliha ja sipulit, mausta mieleiseksesi. Levitä lasagnelevylle juustoraastetta ja jauhelihaseosta. Pyöritä rullaksi ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.


Asettele palat vuokaan, jonka pohjalle olet jo laittanut kauhallisen valkokastiketta. Tein kastikkeen ohjeella, joka löytyy täältä, klik. Lisäsin kastikkeeseen melko reippaasti juustoraastetta ja maustoin mieleisekseni mm. paprikarouheella.Lasagnevuoka näytti hivenen bostonkakulta..... Kun vuoka on täynnä rullia, kaadetaan päälle valkokastike. Vähempikin kastike olisi riittänyt, sillä sinnehän se hauska rakenne hukkui kastikkeen alle!


Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunnes pinta on mukavasti ruskistunutta. Tuorepasta kypsyy nopeammin, mitä tavallinen.


Herkkua tuli! Makuunhan pastan rullaaminen ei vaikuttanut mitenkään, lasagne maistui lasagnelta, mutta tulipa nyt tehtyä tälläkin tekniikalla. Ensi kerralla sitten kastiketta puolet vähemmän, niin jää rullat näkyviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti