Vihreä vuohenjuustokeitto
4 annosta
600 g parsakaalia
1 jauhoinen peruna
2 salotttisipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl (rypsi)öljyä
8 dl kasvislientä
1 dl ruokakermaa
100 g salaattipinaattia
150 g vuohen tuorejuustoa (Chavroux)
1/4 tl mustapippuria
(ripaus sormisuolaa)
Sipulimäärät tuplasin, näytti niin pieniltä nuo omat sipulini. Tuorejuustoksi valitsin ruohosipulilla maustetun.
Pilko parsakaalin nuput, kuori ja pilko myös varsi. Kuori ja kuutioi peruna. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipuleita 3-4 minuuttia kattilassa öljyssä.
Lisää parsakaalit, peruna ja kasviliemi. Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia kannen alla.
Lisää pinaatti, kerma ja juusto. Anna kiehahtaa ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta mieleiseksesi. Olipa helppo!
Annoksen koristelin ruohosipulilla ja salaattimix siemenseoksella. Yhden annoksen söin ja loput päätyivät nyt uudessa olomuodossa takaisin pakastimeen odottamaan toimistoevääksi pääsyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti