sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Parsaa ja pekonia

Pikaisen lounaan paikka. Jääkaapissa parsaa sekä pekonipaketti ylimennein päiväyksin. Helppo homma. Vähän sellainen nyhjää tyhjästä -meininki....

Parsaa ja pekonia uunissa

vihreää parsaa
pekonia
mustapippurirouhetta


Taita parsoista puumainen osa pois. Pyöritä pekonisiivu parsan/parsojen ympärille. Ripottele mustapippurirouhetta päälle. Paista 250 asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.

Pikalounaan lisäksi soveltuu myös mökkimuurikalla paistaen muiden grilliruokien lisukkeeksi.


Pikalounaan kylkeen paistelin vielä jämät mökiltä kotiin kulkeutuneesta halloumijuustosta. Ihan älyttömän hyvää! Ja tähän kykenee kuka vaan, ei tarvita mitään sen erityisempiä kokkaustaitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti