torstai 5. syyskuuta 2019

Lounaalla Etelä-Helsingissä: Haru+

Työurani aikana on toimistomme sijainnut yli 30 vuotta Punavuoressa. Kahdessa osoitteessa, Pursimiehenkadun alku- ja loppupäässä. Näinä vuosikymmeninä on eteläisen Helsingin ruokaravintolatarjonta varsinkin lounasaikaan tullut tutuksi. Tunnisteella "Lounaalla Etelä-Helsingissä" olen kirjoittanut tätä ennen jo 26 blogijulkaisua, vaan kohta puhaltaa muutoksen tuulet! Vuodenvaihteessa eli jo neljän kuukauden kuluttua uusi osoitteemme löytyy Arabian alueelta, joten sitten hypätään tuntemattomaan ja otetaan haltuun ihan uusia lounaspaikkoja, joista ei ole vielä harmainta aavistustakaan. Nyt siis loppukiri tältä alueelta.

Tyttäreni kotitoimistopäivä mahdollisti pitkästä aikaa yhteisen lounashetken. Hän halusi ehdottomasti mennä Iso Roban Daddy Greens pizzabaariin, mutta se ei olekaan auki lounasaikaan muutoin kuin perjantaisin. Pettymys, olihan torstai!


Hetken pohdinnan  jälkeen päädyimme Iso Robalta nurkan taakse Annankadulle ja siellä japanilaiseen Haru+ sushiravintolaan herkkuja notkuvan buffetpöydän ääreen.


Ravintola oli todella täynnä väkeä, mutta silti vaivatta löysimme paikat ikkunan ääreltä. Tila on valoisa ja avara sekä siisti, koska pöytiä siistittiin koko ajan.

Lounasbuffet maksaa 12,90 euroa ja se on T-O-D-E-L-L-A runsas. Sushien ja kesärullien lisäksi saatavana on salaatteja sekä aasialaisia lämpimiä ruokia. Myös juomat sisältyvät hintaan, sekä JääTELö! Sanomattakin selvää, että vedin lounasöverit. Kaikki maut olivat tuoreita ja raikkaita, ei moitteen sijaa. Buffet on tarjolla viikon jokaisena päivänä ja iltaisin tarjolla on LAAJEMPI sushivalikoima. En kestä, menkää kaikki tänne syömään! Harun toinen ravintola löytyy Fredrikinkadulta, mutta se on hivenen pienempi. Loppuun kuvatykitys herkuista.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti