torstai 17. tammikuuta 2013

Tikust....... eikun kynästä asiaa

Tämän postauksen aihe on omastakin mielestäni omituinen. Käytän paljon kyniä. Tarvitsen niitä tietenkin töissä toimistolla, mutta sen lisäksi esim. korostuskyniä kuljetan työpapereiden mukana junassa. Käytän myös ilmeisesti hyvinkin vanhanaikaista Time System -kalenteria, johon raapustelen merkintöjäni ja lisäksi aina mukanani kulkee muistikirja, joskus jopa kaksi, jonne kirjaan ylös tärkeitä asioita. Reseptejä, viinivinkkejä, mielenkiintoisten ravintoloiden yhteystietoja jne.

Käsilaukuissani, työkasseissani, kalenterien välissä on aina kynä. Eikä ainoastaan yksi kynä, vaan monta kynää. Siis kalenterinkin välissä voi olla niitä kaksin kappalein.

Töissä olen ollut hyvinkin närkästynyt siitä, että työpöydälläni olevasta Palaset-kuutiosta tuntuu aina olevan toimivat kynät lopussa. Kuka niitä vie? KUKA????

Tarkempi kotini tarkastelu on osoittanut, että hamsteri on ilmeisesti jo vuosikausien ajan siirtänyt niitä tänne kotiin. Piilottanut yläkerran lipaston laatikkoon, peltirasiaan kirjaston pöydälle ja jopa julkeasti laittanut esille pöydälle lasipurkkiin. TYÖNANTAJAN maksamia kyniä! Toivon, että enemmän kuin piilevästä (miten niin piilevästä?) kleptomaniasta tämä kuitenkin kertoo siitä, että edes joskus siivoan laukkujeni pohjia ja sivutaskuja.
Nyt nämä siirtyvät takaisin toimistolle, siihen Palaset-laatikkoon. Firman toimistotarvikekulut tulevat romahtamaan tänä vuonna. Yhtäkään kynää ei tarvitse hankkia. Ei ehkä kenellekään :)

Että tämmöinen tarina tänään.

1 kommentti: