lauantai 5. tammikuuta 2013

Epäluotettava hammaskeiju

Molemmat tyttäret olivat käymässä ja näin oivan tilaisuuden esitellä muutamia löydöksiä vierashuoneen lipaston laatikkojen kätköistä. Vilkasta keskustelua syntyi lakanoista. Siis siitä, että minkä sarjakuvateeman pussilakanat lapsuusvuosilta ovat säilyttämisen arvoiset. Selvisi, että molemmat ovat aina VIHANNEET Tenavia ja mä olen pakottanut vuosikausia heitä nukkumaan Ressun, Jaska Jokusen ja kumppaneiden kanssa. Mikä julmuus ja vääryys! Mitä lie traumoja tästäkin on syntynyt. Joutuvat vielä keski-ikäisinä käymään näitä läpi jossain terapiassa!!! Eli Tenavat matonkuteiksi. Sama tuomio tuli myös Disneyn perinteisille Minni&Mikki -kuvioille ja ainoat, jotka suotiin säästettäviksi olivat Muumi-lakanat. Niissä heidän mahdolliset lapsensa saattaisivat nukkua noin 10 vuoden kuluttua mummulareissuilla.Läpi käytiin myös laatikollinen satukirjoja. Keskustelu niistä ei ollut läheskään lakanakeskustelun veroista. Tosin kirjat, joissa piirroshahmot kuulemma näyttivät narkkareilta, siirrettiin kirppiskoriin. En ollut koskaan tajunnut lukevani lapsille kirjaa esim. narkkariprinsessoista. Olihan se tieto hyvä saada edes nyt.Melkoinen joukko oli kuitenkin kirjoja, jotka päätettiin säilyttää. Niistä ehdoton suosikki meidän kaikkien mielestä oli tämä:


Yhtäkkiä nuo kaksi nuorta naista muuttuivat silmissäni kahdeksi pieneksi pellavapääksi ja melkein jo tarjouduin lukemaan ääneen heille tämän kirjan.....

Kirjapuolella jouduin kyllä sitten vielä puolustuskannallekin. Että minkä ihmeen vuoksi maailman epämusikaalisin ihminen eli minä on säilyttänyt peräti 2 kouluaikaista musiikin oppikirjaa. Todisteeksi vetäisin sieltä summittaisesti valitun biisin, kovaa ja korkealta, jonka jälkeen tyttäret katsoivat mua oudoksuen ja varmaan miettivät lääkityksen tarkistuksen tarpeellisuutta. Laitoin musakirjat takaisin laatikkoon. Piste.


Ja hammaskeiju. Lakanalaatikosta löytyi hammas!!!!!. Ehkä Horatio Caine toimittaa sen DNA-labraansa ja hampaan omistaja selviää. Kummallekaan hammaskeiju ei kuitenkaan ollut maksua toimittanut :)

ps. hammaskeiju ei oo totta

2 kommenttia:

  1. Joo ei kyllä tarvii mitään CSI:tä kutsua paikalle! Ottaen huomioon mun siisteysneuroosit ja sen faktan, että ko. lipasto on ollut aina pikkusiskon huoneessa, niin on varmaan safe to say, että mun se hammas ei oo. :)

    -Anni

    VastaaPoista
  2. Joo, joo... Kyllä se mun taitaa olla. Huijarikeijun halkaisema... :(

    -Lotta

    VastaaPoista