tiistai 9. syyskuuta 2014

Astetta parempi ruokatunti


Upea aurinkoinen syyskuinen perjantai, oiva syy lähteä hieman pidemmälle lounaalle työkavereiden kanssa. Ulos, aurinkoon, meren rannalle. Kahvila Birgitta Hernesaaren rannassa on ollut avoinna jo kesäkuun alusta, mutta nyt vasta olin siellä ensi kertaa.


Kahvilan The Juttu on Espanjasta peräisin oleva puuhiiligrilli. Ja voi mitkä grillituoksut tulivatkin vastaan jo matkojen päähän! Savuisuusvaikutelmaa lisää vielä rakennuksen mielenkiintoinen hiiltynyt julkisivu. Ei ehkä kannata kokeilla kotona......

Lounaslistalla oli kaksi vaihtoehtoa, burgeri ja salaatti. Päädyin burgeriin ja perjantain kunniaksi myös kuohuvaan ruokajuomaan. Yhteishinta 24,50 € on lounaasta tavallista enemmän (vaikka sisälsikin 11 euron skumpan), mutta toisaalta tätä ei tule tehtyä edes viikottain.

Kuvat puhukoot jälleen puolestaan, nyt jo ihan harmittaa, että kesäkausi alkaa olla lopuillaan ja terassikelit vetelevät viimeisiään...... Toisaalta Birgitassa on myös sisätilat, joissa pääsee lämmittelemään takkatulen ääressä.
Vieruskaverin Manchego-salaatti
Ja lopuksi turistikuvia matkalla rannasta takaisin toimistolle.


2 kommenttia:

  1. Minä olen ihan hillitön Birgitan burgerin fani. Se tomaattipikkelihomma siellä välissä saattaa tehdä burgerista parhaan Helsingissä. Löysin sen vasta aika loppukesästä, mutta olen käynyt siellä jo muutamaan kertaan. Se tuoksu on tehokkainta markkinointia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, se tuoksu on MIELETÖN :) Paras ruokahalunherättäjä ikinä!

      Poista