Kohde ei olisi voinut olla paremmin valittu! Iloinen joukkio saatteli minut BasBas&Staff Wine Bariin, kivenheiton päähän toimistoltamme. Rakastuin ravintolan mutkattomaan meininkiin välittömästi!
Rosoinen sisustus viehätti minua, romuromantiikkaan mieltynyttä. Vanhat posliiniastiat loivat kodikkaan tunnelman. Ja ruoka! Se vaan oli käsittämättömän hyvää. Kuten olivat myös viinit, joista ei sen enempää. Kuohuvaa, valkoista ja punaista, annoimme ammattilaisten hoitaa sen puolen ja vain nautimme.
Päätimme syödä koko menun. Yhdeksälle henkilölle muistaakseni kolminkertaisena. Annokset kuvakavalkadina. Vain jälkiruoka puuttuu, illan hämärtyessä otettu kuva siitä ei tee annokselle kunniaa. Mutta järjettömän herkullinen se oli! Annokset muuten menun mukaisessa järjestyksessä.
Käsittämätön makujen juhlamarssi! En edes pysty sanomaan, mikä oli suosikkini. Jokainen uusi ruokalaji sai aikaan ihastuneita henkäyksiä. Yksinkertaista, mutta ah niin herkullista.
Tässä yksi meitä ihastuttaneista viineistä. Trinity Ranskan Etelä-Rhônesta, rypäleinä Grenache ja Cinsault. Keskitäyteläinen, raikkaan hedelmäinen, kypsää hedelmää, marjaa ja hentoa mausteisuutta. Ripaus yrttisyyttä. Luomu- ja biodynaaminen.
Tänne on tultava uudelleen! Onnellinen dinosaurus hymyili koko matkan kiiruhtaessaan junalle (ja jättäessään NUORET työtoverit vielä ilakoimaan). Viiden vuoden kuluttua sitten nelikymppiset!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti