Karkkipekoni oli homman nimi :) Niin outo, että pakko kokeilla, ihan vaan pakko! Onhan sitä karkkipossuakin......
Karkkipekoni
paketti pekonisiivuja
ruokosokeria
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä pekonisiivut leivinpaperille ja sirottele ohut kerros ruokosokeria siivujen päälle. Pistä uuniin 6 minuutiksi, ota pois, käännä ja ripottele sokerikerros myös toiselle puolelle. Takaisin uuniin 6 minuutiksi tai kunnes pekoni näyttää mukavan rapsakalta.
Anna kypsien pekonisiivujen jäähtyä rauhassa, eikä kannata tuon talouspaperin päälle laittaa, koska paperi tarrautuu sulaan sokeriin.......
Ihan törkeän hyvää. Näitä sitten napostelin punaviinin kera leffaa katsellessa. Tuskin tästä yhdestä kerrasta verisuonet ihan tyystin tukkoon meni.....
Innoitus kokeiluuni löytyi Kulinaarimuruja -blogista, joka on yksi suosikkiblogeistani :)
*****
Muutama kuukausi myöhemmin tapahtunutta:
Ja ellet ole tarkkana, voi käydä myös näin..... Että se sitten siitä iltapalasta :( Aina ei voi voittaa.....
Pekonikarkkeja on pakko kokeilla !
VastaaPoista