torstai 30. heinäkuuta 2015

Salaatinvihaajan Glowing Green Smoothie

Lähiruokahuumassani ostin tämän viikon REKO-torilta salaattia. Siis minä menin ja ostin salaattia. He, jotka minut tuntevat, tietävät, että salaatti ei kuulu suoranaisiin suosikkeihini, olen yrittänyt sen syömistä kyllä opetella, mutta turhaan. Parhaat salaattiannokset kun ovat mielestäni niitä, joista ei juurikaan varsinaista salaattia löydy..... Vaan nyt minulla oli sitten hillitön, siis hillittömän kokoinen, romaine-salaatti, jota pyörittelin käsissäni ja mietin, että mitä hittoa?

Päätin sitten tehdä smoothien. Sillä jos salaatti ei mene sujuvasti alas pureskelemalla, niin juomalla menee mitä vaan :) Ja eikun ihmekone Googleen hakusanoiksi romaine ja smoothie, niin sieltähän se tuli. Kaunistava ja vaikka mitä hyvää tekevä Glowing Green Smoothie. Ja vielä terveyslähettiläs Kimberly Snyderin ideoima. Kimberlyn, josta en ollut ikinä mitään kuullut, mutta niin monta hakutulosta johdatti tämän GGS-juoman äärelle, että sehän nyt sitten piti tehdä. Ja kun sattumoisin jääkaapin vihanneslokerossa pyöri vielä vajaa pussillinen varsiselleriäkin, niin ainekset olivat lähestulkoon koossa.


Glowing Green Smoothie
Kimberly Snyder

100 g pinaattia
3 varsisellerin vartta
omena
banaani
päärynä
½ sitruuna
romaine -salaattia
vettä ja/tai kookosvettä

Huuhdo pinaatti. Kuori ja paloittele hedelmät. Sitten vaan kaikki monitoimikoneen kulhoon tai blenderiin ja kone käyntiin.Ja kyllä, tämä oli ihan oikeasti hyvää! Tietysti sillä edellytyksellä, että pitää varsisellerin mausta. Kaikkihan eivät pidä ja monet ovat sille myös allergisia. Valmista juomaa tuli vähän reilu litra ja olisi tullut enemmänkin, sillä olisin vallan mainiosti voinut lisätä nestettä vähän reilumminkin. Nesteenä käytin vain kookosvettä.


Ja arvaatka mitä? Lasillisen join ja loput PAKASTIN. Tästä juomasta kertovissa linkeissä oli erityisesti mainittu pakastettavuus ja miten voi edellisenä iltana ottaa juoman sulamaan, niin se on aamulla sopivaa nautittavaksi.


Jotenkin hämmentävän kunnollinen ja tervehenkinen olo oli edellisen illan kahvakuulatreeneistä kipeytyneillä käsivarsilla kohotella tätä detox-maljaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti