Ohjeen olen löytänyt Tiskivuoren Emäntä -blogista. Kyseessä kana-pekonirullat ja niistä tunturiversio. Tarkemman ohjeistukset löydät em. blogista.
Eli tarvitset:
broilerin rintafileitä
kantarellituorejuustoa
tai ihan mitä vaan tuorejuustoa, mitä näköpiirissä on
timjamia, joka tässä korvattiin basilikalla,
sillä Rukan lähikauppojen yrttivalikoimat olivat melko suppeat
pekonia
Fileitä on syytä nuijia hivenen ohuemmiksi helpottaaksesi rullaamista. Tunturiolosuhteissa hoidin nuijimisen kahden leikkuulaudan välissä.
Fileelle levitetään tuorejuusto sekä saatavilla olevat yrtit.
Fileet rullataan aloittaen paksummasta päästä. Pekonisiivu (1-2) pyöritellään ympärille. Et välttämättä tarvitse cocktailtikkuja tms. rullien kiinnittämiseen, kun asetat rullat vuokaan saumapuoli alaspäin.
Sitten vaan 200 asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi, kunnes liha on kypsää ja pekoni paistunut mukavan rapsakaksi.
Lisukkeena meillä oli (taas) pakasteperunoita sekä vähässä vedessä kiehautettuja parsakaalin kukintoja. Hyvää ja nopeaa perusarkisapuskaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti