Tonnikala-avokadoleivät
Hella&Houkutus -blogi
4 viipaletta vaaleaa leipää
voita
1 prk tonnikalaa
1-2 rkl majoneesia
pala kurkkua
1 avokado
mustapippurirouhetta
babypinaattia
savujuustoa
Sekoita kulhossa tonnikala, majoneesi ja pieneksi pilkottu kurkku. Mausta mustapippurilla. Puolita avokado ja viipaloi puolikkaista toinen.
Kokoa leivät laittamalla pohjalle ensin tonnikalatahnaa, sitten avokadoviipaleita, pinaattia ja päällimmäiseksi muutama juustoviipale.
Kuumenna paistinpannu ja paista leivät voissa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Jotta juusto sulaisi paremmin, voit laittaa leipien päälle vaikka lautasen painoksi.
Tein kaksi leipää eli käytin neljä viipaletta, tonnikalaa jäi vielä aamiaisleipiinkin. Samoin toinen puolikas avokadosta. Hyvää oli, juuri sopiva iltapala siihen hetkeen, kun ei jaksa varsinaisesti kokkailla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti