perjantai 31. lokakuuta 2014

Iltapalaa, miksei myös aamupalaa......

Olin vakaasti päättänyt tehdä perjantai-illan iltapalaksi Croque Monsieur -leipiä. Vieläpä niin, että täytteenä olisi karamellisoitua sipulia. Vaan kuinka kävi? Kauppareissulla unohtui olennaiset herkkuleipäainekset, siispä tuloksena ihan tavallisia, mutta silti oikein maukkaita lämpimiä voileipiä. Vähän piti kyllä eläytyä aineksien kanssa.......


Paahtoleipää, kunnon kinkkua ja kermaista juustoa. Siitä se lähtee.


Piti olla myös dijon-sinapilla maustettua ranskankermaa, mutta kun ei ollut ranskankermaa, vaan jääkaapista löytyi viikko sitten tehty kermaviilidippi, niin se kelpasi paremman puutteessa. Ja toimi!


Kermaviilidippiä levitettiin kaikille leiville, täytteeksi kinkkua ja tuplajuustot. Sekä hieman tuoretta basilikaa.


Tärkeää on voidella leivät ulkopuolelta voilla tai jollain muulla rasvalla. 


Ja sitten vaan paistellaan paistinpannulla kullanruskeiksi ja rapeiksi. Namskis. 


Eli ihan kelpo leivät, helppoa ja herkullista, ei siinä mitään, mutta vielä minä ne kunnon Croque Monsieur´t jonain päivänä teen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti