keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Lounaalla Etelä-Helsingissä (vauvan kanssa): Birgitta Hernesaari


Alkuvuodesta, kun tyttäreni jäi äitiyslomalle, kävimme paljon yhdessä lounailla. Tämä lounas oli siitä erilainen, että nyt meillä oli mukana vauva! Tai olihan se tietysti tavallaan aikaisemminkin, mutta nyt ihan livenä, vaunuissa köllöttelemässä. Suloisista suloisin, älykkäistä älykkäin tyttären tyttäreni.

Birgitta Hernesaari sijaitsee aivan työpaikkani nurkalla, kesäravintola meren rannalla. Aikaisemman juttuni ravintolasta voit lukea täältä, klik. Silloin lounastettiin työkavereiden kanssa, nyt siis vauvameiningillä.


Tyttärelläni oli asioita hoideltavanaan, joten pollea mummeli vietti ruokatuntiaan kärrytellen nukkuvaa murupullaa pitkin Hernesaaren rantoja. Ja mikäs se näissä maisemissa onkaan kärrytellessä.


Toukokuinen päivä oli yksi kevään ensimmäisistä todella aurinkoisista ja lähestulkoon lämpimistä päivistä. Ja niinpä Birgitan terassi oli lounasaikaan täpösen täynnä ruuasta ja auringosta nautiskelijoita.


Lounasvaihtoehtoina on burgeri tai salaatti. Päädyimme burgeriin, josta järjestyi helposti vegeversio tyttärelleni.Parkkeerasimme ravintolan viihtyisiin sisätiloihin, perimmäiseen nurkkaan, pullohyllyn katveeseen. Ihan vain siltä varalta, että jos myös pikkuneiti ilmaisisi tahtonsa oman lounaansa suhteen, ei ruokinta herättäisi sen suurempaa huomiota.

Perjantaiburgerin seurana äidit nauttivat vettä ja mummit lonkeroa :)


Molempien burgerit olivat herkkua! Mitään ei annoksista jäänyt jäljelle ja saimme syödä ruokamme alusta loppuun aivan rauhassa vauvelin vedellessä sikeitä tyytyväisenä.

Suosittelemme ravintolaa kaikenikäisille nälkäisille (sekä janoisille) kauniina kesäpäivänä. Ja ei haittaa, vaikka olisi koleampaakin, sillä sisätiloista löytyy lämpöä hohkaava takka.

Loppuun vielä kuvia meren ääreltä, näkymiä, joihin ei kyllästy näemmä koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti