sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Haloo Helsinki, Järvenpää ja Huvila

Kaveriporukalla lähdimme katsomaan Haloo Helsinkiä Järvenpäähän. Ja sepä oli oiva syy myös ruokailla yhdessä ja tsekata, millainen on ravintola Huvila, josta olin sekä lukenut, että kuullut hyvää.

Huvila toimii vanhassa kauniin keltaisessa puutalossa, entisessä apteekissa. Valitettavasti minulla ei ole ulko- eikä oikein sisäkuviakaan paikasta, sillä sekä ulkona, että sisällä oli todella hämärää. Kiitos marraskuun! Vain ruokia on kuvattu......


Pidin paikan sisustuksesta todella paljon, tummat hirsiseinät toivat mukavaa lämpöä ja kodikkuutta. Kohdallemme sattui hivenen kokemattoman oloinen tarjoilija, mutta on myönnettevä, että joukkiomme tilaukset eivät olleet helpoimmasta päästä..... Lähestulkoon jokaisella oli eri alku- ja pääruoka ja sitten vielä halusimme niille eri viinitkin! Olihan siinä vähän säätämistä.

Haluan tänne ehdottomasti uudelleen. Ja ihan rauhassa, pitkän kaavan mukaan, sillä nythän emme ehtineet jälkiruokiin lainkaan. Ravintola järjestää myös teemailtoja, nyt marraskuussa on argentiinalainen ilta ja joulukuussa ranskalainen. Ne kiinnostavat kovasti, jos vaan vielä saisin jonkun houkuteltua mukaan seuraksi! Lisätietoja löytyy ravintolan nettisivujen Ajankohtaista -osiosta.

Sitten asiaan. Pari kuvaa nauttimistani annoksista sekä niin ikään pari kuvaa illan keikalta.


Lumikinkkua, paahdettuja saksanpähkinöitä, pistaasiöljyä (9,50 €)
Hiillostettua siikaa, chorizolla maustettua perunasalaattia, vermuttikastike (19,50 €)
Pöydässämme hyväksi todettuja annoksia olivat myös alkuruuista savusiikasalaatti piparjuurikermalla sekä pääruokien puolelta haudutettu karitsan niska ja grillattu Black Agnus härän ulkofileepihvi. Pihvin kanssa tarjottiin tiristettyä tattirisottoa ja se oli hauskan näköinen pallo, jonka sisältä herkullinen risotto sitten löytyi.

Ankkarilletten alkuun valinneet eivät olleet täysin tyytyväisiä ja samoin kävi niille, jotka ottivat salaatit savustetulla mozzarellalla. Salaatit jäivät osittain syömättä, koska ne nyt vaan eivät olleet oikein edes herkullisen näköisiäkään. Harmi. Omat valintani viineineen menivät ihan nappiin ja silloin harmittaa ihan kamalasti toisten puolesta...... Laskuni oli 53,20 euroa sisältäen proseccon, alku- ja pääruuan sekä lasilliset viiniä kummallekin ruualle .

Keikkaa pukkaa....... Hyvä oli, tykkäsin kovasti!
Ja loppuun vielä kuva viinistä, jota ystäväni tilasi karitsan kanssa ja jota pääsin maistamaan. Ihastuin ja johan sitä piti heti mennä hankkimaan. Hankintareissusta juttua täällä, klik.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti